All denna ångest!

Hej! :)
 
Blev väckt av min lilla kissekatt imorse kl sex exakt men eftersom att jag är en tidsoptimist så tyckte jag att jag kunde sova lite längre.... vaknade kl sju igen och fick som vanligt brottom. Börjar bli en vana nu heh.
Tips för att kunna stiga upp i tid. (mina egna erfarenheter)
 
1.Duscha kvällen innan du går och lägger dig, gör det inte försent men ungefär därikring niotiden.
2.Ät INGET socker på kvällen, vissa människor exempelvis jag blir "sockerhöga" får alldeles för mycket socker och energi i blodet.
3.När du ligger i sängen, släck lamporna och tänd några levande ljus.
4. Lyssna INTE på musik, det får din hjärna att börja tänka istället för att stänga ner.
5. Undvik dator telefon etc, läs en bok eller tidning istället, elektronik stressar hjärnan medans expelvis en bok hjälper hjärnan att slappna av. (läsa fungerar inte i mitt fall) jag brukar kolla på serier vilket leder till att man ba måste se nästa avsnitt sen är klockan plötsligt whay to mutch!
6. Tänk på tre bra saker du gjort under dagen! Då drömmer du oftast bra drömmar!
 

Haha jaa om ni som jag har enormt svårt att ta er upp på morgonen kan ni prova mina 6 tips... anledningen till att dom inte fungerar för mig är väl för att jag inte följer dom men jag gjorde de förut och då var morgonen inga problem för mig;) Förövrigt har jag enormt mycket i skolan just nu känns som om jag väger 30 kg extra med alla rester prov innlämningar osv.. längtar till allt det här är över, har verkligen ingen ork att ta tag i någonting så det står bara still. 
 
 
RSS 2.0